El MoraBanc no anirà al mercat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc, de moment, descarta fitxar. La recuperació de Shannon Evans en un mes i mig i la passa endavant de Ferran Bassas fan que el que era una urgència es converteixi en una possibilitat. 

El temps de recuperació de Shannon Evans no serà tan llarg com estava previst. Els tres mesos han quedat en un mes i mig i, per tant, la direcció esportiva s'ha repensat anar al mercat. Cal sumar-hi que el rendiment de Ferran Bassas ha pujat significativament, i això fa que l'absència d'Evans hagi estat menys evident els darrers partits.

El base català i Rafa Luz hauran de guanyar protagonisme, sobretot Bassas, que ja a València va disputar més de 24 minuts i es va convertir en el tercer jugador més utilitzat. Trobar perfils adequats en aquest moment de la temporada també és una altra de les dificultats per incorporar un jugador.

Qui està pendent d'entrar encara és Sekou Doumbouya. L'aler pivot no té l'alta, però aquesta setmana es decidirà si podrà jugar contra el Granada dissabte. Des del club apunten que no forçaran perquè torni.

Els de Natxo Lezkano disputaran dos partits importants per consolidar-se en la classificació, el primer contra el Granada i la setmana entrant a la pista del Lleida.

Informa: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.