El MoraBanc pot assegurar-se la permanència a l'ACB

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La victòria de la Bruixa d´Or Manresa és el primer que havia de passar perquè aquest sigui un cap de setmana perfecte. Ara cal arrodonir-ho derrotant aquesta nit el Baloncesto Sevilla. Si ho aconseguim serem equip ACB la propera temporada. Si perdem, es complica una mica la situació, ja que deixaríem de sumar i ho faria un rival directe en la lluita per la permanència.

El MoraBanc Andorra afronta aquesta nit el primer matchball de la temporada per aconseguir tancar la permanència. Per fer-ho s'haurà de superar un rival directe que ve de guanyar el líder de la lliga. Un equip jove capaç del millor i el pitjor.

Amb l'arribada de Luis Casimiro, els sevillans han aconseguit millorar el rendiment de l'equip i de les joves estrelles de la plantilla. Tots dos equips arriben amb molt bona dinàmica, el Baloncesto Sevilla ha guanyat quatre dels últims sis partits.

Beto s'ha entrenat amb molèsties a l'esquena tota la setmana. Amb tot, avui estarà ajudant l'equip. El MoraBanc Andorra - Baloncesto Sevilla es podrà seguir en directe a partir de les nou del vespre per Ràdio Nacional d'Andorra i Andorra Difusió.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.