El Morabanc surt al carrer per presentar la nova temporada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra ha sortit per un dia del parquet per celebrar la festa de presentació de la temporada. La plantilla, amb moltes cares noves, s'han presentat als aficionats abans del primer gran repte de la temporada.

Pocs dies abans de disputar la fase prèvia de la Basketball Champions League, el MoraBanc Andorra ha celebrat la tradicional festa de presentació de temporada als carrers de la capital. Després de la gran temporada de l'any passat i les bones sensacions de la pretemporada, l'afició s'ha mostrat molt il·lusionada de cara a aquest any.

Una celebració on no ha faltat la música, de la mà de Makuka, signatures dels jugadors i activitats per als més petits, que han pogut gaudir d'un ambient festiu amb els seus ídols.

"La gent gaudeix, la gent es queda a veure l'espectacle, jo crec que és un tret de sortida d'una bona temporada."

Gorka Aixàs, president MoraBanc Andorra

Davant la seu del patrocinador principal del club ha tingut lloc la presentació de tots els equips de la base, aquest any, amb la novetat del sènior femení, que s'ha recuperat després de 10 anys i del sènior b, després de la seva desaparició l'any 2020.

Per l'escenari també han passat els jugadors del primer equip, aquest any, amb set cares noves, que ja han demostrat estar molt integrats al Principat. Això sí, els més ovacionats han estat el capità Nacho Llovet i Aarón Ganal, el jugador andorrà que ha entrat aquest any a la plantilla ACB.

"És un repte i un somni per a mi, a treballar molt i sobretot a gaudir."

Aarón Ganal,  jugador MoraBanc Andorra

Però la festa ja ha acabat. Els homes de Natxo Lezkano ja tenen la mirada posada en el partit de dimecres davant l'Antwerp Giants.

Informa: Héctor Aza

Imatges: Javier Martín

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.