El MoraBanc vol fer-se gran al Pionir de Belgrad conscient del potencial rival

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc visita el Partizan amb l'objectiu de confirmar les bones sensacions dels darrers partits. Els tricolors s'enfrontaran aquesta nit al segon classificat del grup i un dels grans candidats a endur-se el títol.

L'equip dirigit per David Eudal s'ha entrenat a Belgrad. El Partizan és un dels clars candidats a guanyar l'Eurocup, per això els tricolors s'esperen un dels equips més complicats de la competició. 

L'entrenador assistent, Paco Vázquez, és conscient que "per potencial són molt millors". "Però això no vol dir que no puguem competir i guanyar".

Els d'Eudal viuran un ambient immillorable. Vázquez destaca que es trobaran amb "un públic molt calent i que anima molt". Creu que serà "una experiència molt maca" i espera que intentar competir a Belgrad sigui positiu per a l'equip.

El MoraBanc vol repetir la fita del Poliesportiu, quan van trencar la imbatibilitat dels de Zeljko Obradovic. Per fer-ho, no podran comptar amb Conor Morgan, però sí amb Gal Mekel. El salt inicial arribarà a dos quarts de nou de la nit a Belgrad

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: MoraBanc Andorra
Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.