El MoraBanc vol tocar de peus a terra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El vestidor del MoraBanc té clar que la derrota contra el Dreamland Gran Canària ha de servir perquè l'equip continuï creixent. Natxo Lezkano i Ferran Bassas han dit al plató de "La Companyia" que entenen la il·lusió que ha generat el nou projecte, però insisteixen que cal tocar de peus a terra. 

La derrota contra el Gran Canària en l'estrena davant l'afició va deixar un mal regust de boca per la imatge de l'últim quart, però és hora de treure'n lliçons. Natxo Lezkano té clar on vol que l'equip faci un pas endavant. "Ens falta millora a darrere, ens falten molts detalls tàctics i físics i automatismes en atac. Anirem creixent al llarg de les jornades", ha comentat el tècnic basc.

El vestidor és conscient que l'afició espera grans fites aquesta temporada, però Lezkano vol un equip que sàpiga patir. I és que el base Ferran Bassas ha destacat que hi ha motivació, però falta acabar de lligar les peces. "S'ha ajuntat un grup de gent que té ganes de fer un bon any i ja no només individualment,, que moltes vegades passa, sinó com a equip i molta part de l'èxit vindrà perquè hi haurà una bona química".

Lezkano, per la seva banda, entén la il·lusió que genera l'equip, però ha admès que s'ha d'anar pas a pas. 

Ara toca girar full i continuar construint un equip competitiu. El següent escull és la visita al fortí del Buesa Arena de Vitòria, contra el Baskonia

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.