Morató i Fernàndez celebren el bon moment del futbol femení

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció femenina de futbol torna a escena aquesta setmana, amb el tercer compromís de la Lliga de les Nacions divendres a Malta. Les internacionals Tere Morató i Marina Fernàndez han passat pel plató de "La Companyia" i han valorat el bon moment que viu el futbol femení al país.

Aquesta és la quarta temporada de Tere Morató a l'elit del futbol femení espanyol. La jugadora del Vila-real creu que s'ha d'aprofitar el bon moment actual per continuar fent passos endavant. "L'esport femení en general està creixent i ja no és a poc a poc, sinó que fa passos molt grossos, i hem d'aprofitar aquest creixement perquè apareguin patrocinis, salaris, material per tenir les millors condicions i obtenir els millors resultats", valora la jugadora.

Tere i Marina Fernàndez van ser pioneres en jugar a futbol fora del país. La capitana de la selecció aconsella les joves que volen seguir els seus passos. "Tot i incitar perquè marxin fora també incitem a treballar dur aquí. Al final, la feina ha de començar a casa i després anar-se'n. Tenim una gran oportunitat quan anem a estudiar a fora i s'ha d'aprofitar per continuar somiant en gran, però somiar no serveix de res si no es treballa", assegura Fernàndez.

Totes dues esperen amb ganes el doble compromís a la Lliga de les Nacions contra Malta, divendres a fora i dimarts vinent a l'Estadi Nacional.

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu RTVA i cedides pel Vila-real CF 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.