Nàdia Tudó lamenta que Andorra no utilitzi les invitacions dels Jocs

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Nàdia Tudó ha valorat a Ràdio Nacional la decisió del Comitè Olímpic de no fer ús de les places d'universalitat per als Jocs.

La nedadora, becada per Solidaritat Olímpica, creu que, per a un país petit com Andorra, aprofitar les invitacions que atorga el Comitè Olímpic Internacional seria una motivació més per dedicar-s'hi. 

I lamenta profundament que no s'utilitzin. "Crec que és una pena per l'esport i pel país i pel que signifiquen uns Jocs, no. Va més enllà de fer medalla, evidentment no és el nostre cas. Però tot i així, és una representació per als que venen".

En aquest sentit, prossegueix dient que el Principat és petit i que no hauria de deixar perdre aquestes oportunitats. "Andorra és petit i som poca gent i ens costa que tinguem atletes, dic en general, de tots els esports que s'hi vulguin dedicar i que tinguin aquest sacrifici. És difícil".

Informa: Redacció 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.