Nou campus de vela per fomentar l'esport entre els més joves

La Federació de Vela ha organitzat un campus infantil on es combina navegació individual i col·lectiva. Es fa a l'Hospitalet de l'Infant i acull nens de 10 a 17 anys.

La voluntat és fomentar l'esport entre els més joves, a part d'oferir diversió i aprenentatge. Les activitats es duen a terme de dilluns a divendres fins al 6 de setembre. 

"El nostre objectiu és que els nens tinguin passió per la vela, que els agradi navegar, i en un futur, poder tindre representants andorrans a les regates i a les competicions internacionals representant el nostre país."

Mireia Monné, coordinadora de l'Escola de Vela Andorra Navega

El campus entra dins del programa Andorra Navega amb l'objectiu d'oferir diversió i aprenentatge, a més de fomentar l'esport entre els més joves. 

"Al matí naveguen amb vaixells col·lectius i a la tarda amb làser, optimist o windsurf. De manera que els joves han de ser bastant independents."

Marc Martínez, coordinador de l'Escola de Vela Club Nàutic l'Hospitalet Vandellòs

Informa: Héctor Aza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.