Un nou MoraBanc B que comença a rodar amb la motivació pels núvols

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El sènior B del MoraBanc comença els entrenaments amb un projecte nou després de la seva desaparició l'any 2020. Cristian Vegas liderarà un equip farcit de jugadors de casa.

Després de 4 anys sense competir, el MoraBanc Andorra recupera el sènior B, un projecte liderat pel seleccionador, Cristian Vegas. El conjunt ja ha començat els entrenaments amb l'objectiu de fer un bon paper a primera catalana i amb la motivació pels núvols.

"Molt il·lusionats. Ja feia mesos que li donàvem voltes per veure les opcions que teníem i al final s'ha complert. Estem molt il·lusionats, amb molta energia i creiem que serà un any per estar tots molt motivats amb aquest projecte. El club ha posat molt de la seva part, i hi ha jugadors que tenien ofertes d'altres categories superiors i han apostat pel nostre projecte. Estem molt contents que torni a tenir vida aquest sènior B"

Cristian Vegas, entrenador MoraBanc Andorra B

El tècnic disposarà d'un equip format en gran part per jugadors de la casa i joves que pugen de categories inferiors, amb la tornada de jugadors amb experiència, com Bruno Bartolomé, Dot Martí i la referència de l'equip, Toi Gabriel.

"Hi ha uns quatre o cinc jugadors que venen del planter directament de l'any passat amb els júniors, que van ser campions de Catalunya, i altres jugadors que són del planter, però que hem recuperat perquè estaven jugant fora. Estem molt contents que el 90% hagi sortit d'aquí"

Cristian Vegas, entrenador MoraBanc Andorra B

La primera prova de pretemporada arribarà el 31 d'agost a Sant Julià de Lòria davant el Club Bàsquet Vilassar de Dalt a les 6 de la tarda.

Informa: Héctor Aza
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.