Nou recorregut per a l'esquí de muntanya al Tarter

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Grandvalira continua apostant fort per l'esquí de muntanya amb l'objectiu de millorar la convivència a les pistes entre els seus practicants i els usuaris del camp de neu. El nou recorregut al Tarter intentarà millorar el trànsit en una zona molt freqüentada pels esquiadors de muntanya.
La temporada passada Grandvalira va obrir fins a quatre recorreguts a Grau Roig. Una iniciativa que va tenir força èxit i va ajudar a reduir la presència d'esquiadors de muntanya a les pistes d'esquí. Aquesta temporada s'ha preparat un nou recorregut en un dels punts de convivència més conflictiva entre l'esquiador de muntanya i el de pista.El traçat tindrà una dificultat entre fàcil i intermèdia. En total seran 786 metres de desnivell positiu fins a Encampadana.Amb aquest nou recorregut, Grandvalira ja disposa de cinc traçats d'esquí de muntanya al camp de neu.Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Sergi Pla
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.