Nova cita per a Sandra Herver

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sandra Herver es prepara per a una altra gran cita. La karateka es troba a pocs dies del Campionat d'Espanya, amb la possibilitat de pujar al podi amb el seu equip. Aquesta serà només la primera, de les grans cites de la temporada.
Sandra Herver es troba davant un dels grans objectius de la temporada. La karateka disputarà aquest cap de setmana el Campionat d'Espanya per equips. Una cita que tindrà lloc diumenge a Leganés, Madrid. Herver competirà en kata i kumite amb el seu equip, el No Kachi de les Franqueses, a Catalunya. Ho farà juntament amb Marta de Sande, campiona d'Espanya, i Mireia Cuevas, que en la mateixa competició ja ha pujat al podi. Aquesta vegada, però, l'objectiu serà passar el màxim nombre de rondes possible, ja que es tracta d'un equip revelació dintre del karate espanyol. Diumenge, a Madrid, Herver i companyia disputaran la primera ronda a partir de 2 quarts de nou del matí, i ho faran davant un dels equips madrilenys en competició.Més enllà d'aquest Campionat d'Espanya, al calendari d'Herver hi ha altres cites importants, com l'Open Internacional d'Escaldes de final de juny, l'Europeu de Petits Països de Xipre, a l'octubre, i el Mundial del mes de novembre a Indonèsia.Informa: Xavi Bonet Locució: Judit Pedrós
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.