Nova divisió Conference amb Israel, Malta i Xipre com a rivals dels Isards

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció masculina de rugbi estrenarà nou grup al Campionat d'Europa. Després dels últims dos anys amb rivals del nord, els Isards s'enfrontaran enguany a Malta, Israel i Xipre. La federació també treballa per tancar partits per a les Grandalles.

Les diferències de calendari amb països com Dinamarca, Noruega i Finlàndia, que acaben les lligues quan els jugadors andorrans estan encara en pretemporada, ha estat un dels motius principals del canvi demanat per la Federació Andorrana de Rugbi.

El debut a la fase serà el 30 de novembre a l'Estadi Nacional, contra Malta. El 5 d'abril els tricolors visitaran Xipre i el partit contra Israel, si finalment es pot jugar, seria a Andorra amb data encara per confirmar. La federació voldria que fos a final d'aquest any, per evitar que afecti el VPC en el tram decisiu de la temporada, ni la preparació de la selecció de 7 per als Jocs dels Petits Estats i l'Europeu. 

Descartada de moment una divisió Conference en categoria femenina, per les dificultats econòmiques de les federacions interessades, les Grandalles disputaran dos partits de categoria test match aquesta temporada, amb rivals i dates encara per confirmar. 

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.