Novetats en l'organització i els participants en la 24a edició del Trofeu Borrufa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest migdia s´ha presentat a la seu de Crèdit Andorrà la 24ena edició del Trofeu Borrufa, que arriba amb novetats importants. La principal, la reestructuració del comitè organitzador. Amb un pressupost de 100 mil euros, el Borrufa 2016 comptarà amb 40 equips de 30 països.

La 24ena edició del Trofeu Borrufa arriba amb novetats importants. La principal, la reestructuració del comitè organitzador. El comitè del Borrufa continuarà com l´ànima del esdeveniment, però ara ho farà sobre el terreny, ja que la gestió queda en mans de SECNOA, ECOA i la federació: "S'han dut a terme uns canvis estructurals ja que, en anteriors edicions, el comitè Borrufa ha faltat de recursos humans per oferir a un esdeveniment de qualitat. L'ànima del Borrufa segueix sent la mateixa, només hem diversificat la feina." ha assegurat el president de la FAE, Albert Coma.

La tornada d´Itàlia al Borrufa és un dels primers èxits de la nova junta. A banda dels transalpins, hi haurà fins a 40 equips de 30 països: "En total el Borrufa mou gairebé unes 400 persones. Si bé el pressupost de la prova és de 100.000 euros la nostra estimació d'impacte econòmic a la parròquia és de 140.000", ha indicat el director general de SECNOA, Xabier Ajona.  

Andorra, com sempre, comptarà amb dues esquadres. Avui s'han fet proves de selecció i demà es farà pública la llista definitiva. Pel que fa als representants andorrans, el director tècnic de la FAE, Carles Visa ha apuntat que "és un grup bastant compacte amb joves corredors que estan esquiant bé, demostrant un gran nivell."

El Borrufa es disputarà del 25 al 28 de gener a Arcalís.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.