El número 1 mundial sub-11 al campus d'Ordino

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El tennis taula torna a ser protagonista un estiu més a Ordino gràcies al campus de tecnificació del CTT Valls del Nord. Entre els assistents, hi ha el número 1 del món sub-11, l'espanyol Ladimir Mayorov, i no hi falta tampoc l'andorrà Oriol Martínez.

El pavelló Germans Riba d'Ordino acull fins dissabte un campus de tecnificació de tennis taula on participen 13 joves de 10 a 16 anys. Una iniciativa que la Federació Europea ha atorgat a l'Andorrana i al Valls del Nord per tercer any consecutiu amb alguns dels millors jugadors joves d'Espanya.

"El nivell podríem dir que és el millor d'Espanya i a nivell europeu estaríem parlant d'un top-20 fàcilment a nivell de joves. Quant a espàrring, també un nivell alt absolut i a nivell d'entrenadors ara mateix el més elevat a nivell espanyol".

Xavi Martínez, organitzador

Entre aquests jugadors es troba l'andorrà Oriol Martínez, dues vegades campió d'Espanya i el número 1 del món en categoria sub-11, Ladimir Mayorov.

"Fem aquest campus per començar la pretemporada i així la temporada vinent estar bastant forts i els companys ho fan tots molt bé, són tots molt bons. És una bona preparació per a tothom, perquè tots volem ser campions d'Espanya, campió de Catalunya, campió de tot".

Oriol Martínez, jugador

"M'agrada entrenar aquí perquè gaudeixo quan jugo, només vinc una vegada a l'any i sempre estic amb ganes de venir".

Ladimir Mayorov, jugador

El campus servirà als jugadors per preparar la temporada vinent i als més joves el Campionat d'Europa sub-13, que es disputarà del 23 al 25 d'agost a Estrasburg.

Informa: Héctor Aza

Imatges: Pau Bonastre

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.