Oier Olazábal serà nou porter del FC Andorra

L'Andorra negocia la incorporació d'Oier Olazábal per dues temporades. El porter arribarà lliure del Pafos xipriota per ocupar el lloc deixat per Raúl Lizoain.

El tancament del mercat s'apropa i el FC Andorra tanca una de les carpetes obertes ara fa uns dies, la porteria. Oier Olazábal es convertirà en les pròximes hores en el tercer porter dels tricolors assumint el rol demanat per Eder Sarabia.

Olazábal, de 33 anys, aportarà ofici i experiència a una plantilla molt jove. Es tracta d'un porter d'àmplia trajectòria a la categoria després de jugar al Barça B, Espanyol i Llevant i signarà lliure després d'acabar contracte amb el Pafos de la primera divisió xipriota.

Sarabia es garanteix tres porters després de la sortida de Raúl Lizoain, cedit al Cartagena. Nico Ratti i Dani Martin parteixen com a favorits a ser el porter titular i Olazábal actuarà com a tercer porter.

La finestra de fitxatges acaba dijouss a mitjanit i encara podria haver-hi alguna incorporació més en la part ofensiva. El rendiment de la tripleta Nieto-Lobete-Calvo funciona, però es podria buscar més gol i u contra u.

Informa: Joel Romero
Imatges: FC Andorra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.