Oliveras afronta la segona participació olímpica amb confiança renovada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Divendres arrenquen els Jocs Olímpics d'hivern a PyeongChang i una part de la delegació andorrana es posa en marxa aquest dilluns en direcció a la capital sud-coreana. Entre els expedicionaris hi ha Marc Oliveras. La seva temporada ha estat fins ara irregular, però afronta la cita amb la màxima motivació i l´experiència de fa quatre anys a Sotxi.

Marc Oliveras no ha pogut mostrar el seu millor esquí en el primer tram de la temporada, però la convocatòria per disputar els Jocs Olímpics ha estat una injecció de confiança i arriba a la cita amb bones sensacions. A PyeongChang disputarà el descens, la supercombinada i el supergegant. "Una competició difícil perquè hi ha els millors de cada país", afirma.

Corea del Sud serà la segona participació olímpica per a l´esquiador de 26 anys. A Sotxi va acabar les quatre proves que va disputar, amb un 31è lloc en la supercombinada com a millor resultat. A PyeongChang creu que pot fer un pas endavant. Vol "arricar un pèl més i deixar-me anar mentalment, sense pensar si aguantaré físicament". "Si em deixo anar i estic a gust, esquio bastant ràpid i pot sortir un bon resultat", assegura.

Des de fa uns anys ha après a conviure amb el lupus, una malaltia del sistema immunològic. Diu que li afecta després de viatges llargs com el que li tocarà fer a Corea del Sud, però en pocs dies espera estar al cent per cent.

Oliveras obrirà el foc a PyeongChang la matinada de diumenge 11 de febrer, amb la prova de descens al costat de Joan Verdú, en directe per Andorra Televisió i Andorra Difusió.

Informa: Joan López
Imatges: Enric Fernández

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.