Onze atletes tenen la mínima per als Jocs de Malta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cada vegada falta menys per als Jocs dels Petits Estats de Malta i cada cop són més els esportistes que tenen confirmada la participació. En atletisme hi ha onze competidors que han assolit la mínima marcada pel Comitè Olímpic Andorrà. El termini per fer-la s'acaba aquest diumenge.

Quatre homes i set dones tenen la mínima que exigeix el COA per competir en atletisme en els Jocs dels Petits Estats de Malta, que tindran lloc entre el 29 de maig i el 3 de juny. Pol Moya i Nahuel Carabaña encapçalen a hores d'ara la representació masculina, que completen el saltador de perxa Miquel Vílchez i el velocista Pau Blasi. Moya i Carabaña competirien en les seves millors proves, el 800 i el 1.500 el primer i els 3.000 obstacles, el segon.

En categoria femenina, tenen el bitllet Aina Cinca en els 1.500 metres, Lerato Pagès en els 100 tanques i Ariadna Fenés en els 10.000 metres. Duna Viñals completa la llista, amb mínima per als 400 tanques i per al relleu 4x400, que va assolir la plaça dissabte al control del Comunal, amb Alba Viñals, Cristina Martins i Carlota Màlaga.

Els atletes sense mínima tindran encara un control de la federació aquest dissabte i una competició diumenge a Mataró per mirar de fer-se un lloc en la delegació. Alguns estan ben a prop i espremeran les opcions.

Informa: Sergi Cano - Joan López
Imatges: Arxiu RTVA - David Moreno

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.