Ordino acollirà el 42è Ral•li d'Andorra i l'arribada de l'Etape

Aquesta tarda començarà la 42a edició del Ral·li d'Andorra. El centre neuràlgic serà de nou Ordino. Per segon any consecutiu la prova es disputarà en la modalitat de regularitat. La participació respon al màxim fixat per l'organització. I és que 90 vehicles prendran la sortida a les 5 d'aquesta tarda.

La parròquia d'Ordino també serà seu de l'arribada de la segona edició de L'Etape. Es tracta d'una marxa cicloturista que uneix Barcelona i la Coma d'Arcalís, emulant la darrera etapa del Tour de França que va visitar Andorra. En total seran 232 quilòmetres que els 430 corredors inscrits, tots aficionats, hauran de completar abans de dos quarts de 9 del vespre. Arribaran havent passat per Terrassa, Manresa, Solsona, la Seu d'Urgell i haver travessat Andorra. L'organització preveu que els primers corredors arribaran sobre dos quarts de 5 a la Coma d'Arcalís.

Informa: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.