Pablo Moreno: "Vinc molt il·lusionat per créixer i sumar"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra ha presentat aquesta tarda de dimecres la darrera incorporació, el davanter Pablo Moreno. Amb 21 anys i un currículum excepcional, arriba amb ganes de continuar creixent. 

Sant Romà de les Bons ha estat l'escenari escollit per a preentar a Moreno. Nascut a Granada i format al planter del Barça, amb 16 anys va fitxar per la Juventus i s'hi va quedar dos anys, tot i que no va arribar a debutar amb el primer equip. El Manchester City va pagar 10 milions d'euros per incorporar-lo amb 18 anys i el va cedir al Girona, on va jugar dues temporades a segona. Després d'un any al Marítimo de Portugal, ha signat per dos anys amb els tricolors i es mostra molt il·lusionat amb la nova etapa. 

Moreno no veia l'hora de començar a tocar pilota. "Estic molt il·lusionat i tinc moltes ganes de començar." Per la seva banda, el director esportiu, Jaume Nogués, ha destacat que és "un jugador molt jove i cal tenir molta tranquil·litat".

Informa: Joan López
Imatges: Andreij Cristancho 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.