La paciència i la consistència, la clau de la bona ratxa del MoraBanc

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

També està d'enhorabona el MoraBanc, que viu un moment dolç després de capgirar el mal inici de lliga. La paciència ha estat una de les claus.

Les 4 victòries i 3 derrotes del MoraBanc en aquest inici de lliga conviden a l'optimisme i la bona dinàmica amb tres triomfs consecutius és el millor indicador del canvi en la plantilla. Tot i això, hi ha qui també opta per la prudència.

El jugador Markel Starks ha expressat que "de moment, estem jugant molt bé, segur, però això no significa que sigui així tota la temporada perquè sempre hi ha moments bons i dolents. Pots començar molt bé i acabar malament i al revés. Només volem ser consistents, ser pacients i continuar sumant bons dies l'un rere l'altre".

El de Washington és el director d'orquestra d'un equip molt coral amb moltes vies d'anotació amb l'arribada de Montero i la recuperació de Harding. Starks és el màxim anotador de l'equip i el jugador que més assisteix.

En aquest sentit, Starks assegura que "només intento ser consistent, res més. Vinc aquí, faig la feina, descanso i torno a fer el mateix cada dia. Aquest és el meu objectiu principal: intentar ser el més consistent possible".

Natxo Lezkano disposa d'una rotació exterior d'autèntic luxe amb Starks, Montero i Harding, tres jugadors amb molts punts a les mans que han de ser importants de cara a somiar amb alguna cosa més gran que la permanència.

Informa: Joel Romero
Imatges: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.