Paloma del Río, convidada estrella del tercer Premi Àlex Lliteras

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Centre de Congressos d'Andorra la Vella acull la gala de lliurament de la tercera edició del Premi de periodisme esportiu Àlex Lliteras aquesta tarda de dijous. La periodista de Ràdio Televisió Espanyola Paloma del Río serà la convidada estrella.

del Río, ja jubilada, assegura que en la seva trajectòria sempre ha intentat, des de la creació de Teledeporte l'any 94, "aprofitar aquesta eina per donar visibilitat a tots aquests esports minoritaris, siguin femenins o masculins, però sobretot femenins que no tenien el seu espai a les pantalles. Si no hi ha visibilitat, no hi ha patrocinis".

L'acte, coorganitzat per aquesta casa, MoraBanc, el "Diari d'Andorra" i el Ministeri de Cultura, Joventut i Esports, inclourà el lliurament del premi i un accèssit. Cal recordar que Sique Rodríguez, Adrià Soldevila i Sergi Escudero van ser els guanyadors de la primera edició amb el cas Barça Gate. Albert Llimós ho va ser de la segona edició amb el cas d'abusos sexuals Albert Benaiges

Informa: Redacció
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.