Palzer i Mollaret guanyen la cursa vertical de la Font Blanca

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L´alemany Anton Palzer i la francesa Axelle Mollaret han estat els vencedors absoluts de la cursa vertical de la Font Blanca, que s´ha celebrat aquest diumenge al matí a Arinsal. A diferència de la jornada de dissabte, les condicions meteorològiques han acompanyat en la primera prova de la Copa del Món que s´ha retransmès per televisió.

Així ha celebrat Anton Palzer la seva victòria a la darrera de les curses del dia. Ha estat la més emocionant, amb el duel entre l´italià Michele Boscacci i l´alemany Anton Palzer, que ha tingut com a convidat sorpresa el joveníssim de 20 anys Davide Magnini. Palzer ha acabat fent bons els pronòstics i adjudicant-se la victòria. Jordi Solé, 36è, ha estat el millor andorrà.

La primera protagonista del dia ha estat Ekaterina Osichkina. L´esquiadora russa ha trencat l´hegemonia de les potències alpines i s´ha imposat en la cursa júnior femenina, que prenia la sortida des de Comallemple, amb 440 metres de desnivell.

La categoria júnior masculina ha tingut un sol dominador des de l´inici, l´italià Andrea Prandi. Carles Serra, 12è, ha estat el millor dels andorrans, seguit de Sergi Casabella, 16è, i Arnau Soldevila, 17è.

En la prova sènior femenina han intercanviat papers la francesa Axelle Mollaret i la sueca Emelie Forsberg. Segona i primera l´any passat, en aquesta edició la victòria ha estat per a Mollaret.

La meteorologia, que dissabte va impedir la celebració de la cursa individual a Arcalís, aquest diumenge ha permès gaudir d´unes condicions magnífiques a la pista de les Marrades. Andorra acomiada la Copa del Món amb la seva millor cara, fins a l´any vinent.

Informa: Joan López
Imatges: Jordi Seabra / Kevin Ribeiro / Vicente Bellot / Marta Paixà / Albert Aymamí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.