Patacada majúscula de l'Andorra a Astorga i adeu a la Copa

Desfeta del Futbol Club Andorra a la Copa del Rei. Els tricolors han caigut eliminats a la primera ronda, després de perdre aquesta tarda per un gol a zero al camp de l'Atlético Astorga. L'equip d'Eder Sarabia ha tornat a mostrar la pitjor versió fora de casa, davant un rival de la Tercera Federació.

Ha estat una patacada majúscula, i també justa, pels mèrits fets per l'equip d'Eder Sarabia. Els canvis a l'onze inicial per donar minuts als jugadors que estan comptant menys a la Lliga Hypermotion no han sorgit efecte i l'Atlético Astorga ha mostrat molta més intensitat i motivació al camp de La Eragudina. El partit s'ha posat coll amunt al minut 23, després d'una centrada de córner al primer pal que ha pentinat Ivi Vales i ha acabat al fons de la xarxa.

Després del gol no ha arribat la reacció esperada i l'Atlético Astorga ha gaudit d'ocasions per ampliar la renda. El decorat podia haver canviat al minut 69, amb un penal sobre Álvaro Martín, però Ivan Gil no ha estat encertat des dels onze metres i el seu xut ha sortit fora.

Sarabia ha continuat movent la banqueta i amb l'entrada d'Álex Calvo i Aurélien Scheidler l'equip ha guanyat profunditat, però l'1 a 0 ha estat definitiu.

L'Andorra continua mostrant la pitjor cara lluny del Nacional. Després de l'eliminació a la Copa, l'expedició tricolor es concentrarà a la localitat d'A Corunya per preparar el següent compromís a la lliga, diumenge al camp del Racing de Ferrol