Pol Arias, a punt per als Jocs Olímpics de la Joventut

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Demà, l'expedició andorrana que serà present als Jocs Olímpics de la Joventut de Nanquín 2014 emprendrà viatge cap a la Xina. Cada esportista de la delegació marxarà sabent que serà una de les proves més importants de la seva encara curta carrera esportiva. Entre ells, el nedador Pol Arias.
Pol Arias s'entrena des de fa molts mesos pensant en la setmana vinent. El nedador, que tot just ahir va fer divuit anys, sap que els Jocs Olímpics de la Joventut són la cita més important en què haurà participat, per això, es pren la preparació amb la seriositat que pertoca.A Nanquín, Arias, així com la resta de la delegació andorrana, es trobaran amb els millors esportistes joves del planeta. Bona part d'ells, d'aquí a dos anys, a Rio de Janeiro, faran realitat el somni de guanyar medalles olímpiques.Ara a la Xina, però, Arias en farà realitat un dels seus. El seu esforç l'ha portat a representar el seu país en una cita tan important com aquesta. No tothom hi arriba.Ara toca somiar. Nanquín l'espera.Informa: Xavi Bonet Imatge: Robert Querol
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.