Povedano i Ramos, els primers ors tricolors a la Copa de Govern de judo

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els judokes andorrans han sumat un total de set podis a la Copa de Govern, que aquesta tarda ha celebrat la primera jornada al Poliesportiu d´Andorra amb una destacada participació de competidors francesos i espanyols. Fabián Ramos i Lia Povedano s´han penjat els dos únics ors.
El pes de menys de 66 quilos ha estat el més renyit, amb tres andorrans lluitant per les places de podi: Fabián Ramos, Marc Reig i Iván Llanos. Ramos no ho ha tingut fàcil, però finalment ha confirmat la condició de favorit i s´ha adjudicat l´or. Reig ha estat bronze. També en categoria masculina, Iván Garcia s´ha penjat el bronze en menys de 73 quilos tot i no estar recuperat encara d´un procés víric, mentre que Karim N´Sir també ha pujat al tercer calaix del podi en menys de 90.

En categoria femenina, les judokes del país han demostrat que estan preparades per agafar el relleu de Laura Sallés. Lia Povedano ha guanyat l´or en menys de 63 quilos, mentre que Alda Babi i Magda Sánchez s´han penjat dos bronzes en menys de 57.

A banda dels millors del país, la primera jornada de la Copa ha reunit una destacada participació de judokes espanyols i francesos.

Demà al matí la Copa del Govern continuarà al Poliesportiu amb el Campionat d´Andorra en categories de base.

Informa i imatges: Joan López
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.