Presentats tres dels reforços del MoraBanc

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra ha presentat avui tres dels darrers fitxatges de l'equip: l'escorta Sergi Pino, i els pivots Daniel Clark i Shawn Jones. El cos tècnic ha intentat mantenir el bloc de l'equip incorporant una sèrie de jugadors que facin pujar l'equip a un nivell encara superior al de la temporada passada.

La d'avui segurament ha estat la presentació més nombrosa de l'època ACB. El català Sergi Pino, el britànic Daniel Clark i, el nord-americà Shawn Jones han lluït davant la seu del MoraBanc amb les noves samarretes de l'equip a les mans. Tots tres arriben carregats d'il·lusió.

Daniel Clark, Jugador del MoraBanc: "Van acabar amb una bona dinàmica, és un club molt seriós i amb molta ambició."

Shawn Jones, Jugador del MoraBanc: "La principal raó per la qual he vingut és perquè m’han dit que hi ha molta afició al bàsquet i que és un equip amb projecció."

Sergi Pino, Jugador MoraBanc: "És el primer equip que ha confiat en mi i m’hi he tirat de cap i estic molt content. Vull donar lesgràcies i dir que segurié treballant."

Els tres jugadors tenen molt clar quin serà el seu rol a l'equip i què espera d'ells Joan Peñarroya.

Jones: "Portaré a l’equip molta energia, defensa i pressió. Un home gran amb capacitat d’intimidació."

Clark: "Ajudar a l’equip a guanyar. Obrint el camp i sobretot jugant dur en defensa que és on crec que podem guanyar el partit."

Pino: "Un noi amb molta enegia que ajudaré sempre amb la defensa i a partir d’allà venir a l’atac."

L'equip continuarà amb els entrenaments. El primer partit de la pretemporada no arribarà fins al 6 de setembre contra el ICL Manresa.

Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Sergi Plà Locució: Anna Pifarré

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.