Primer repte per al Morabanc a la Lliga Endesa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra s'estrena aquesta tarda de dissabte a la Lliga Endesa davant el Gran Canària al Poliesportiu. Els de Natxo Lezkano volen deixar enrere l'eliminació de la BCL i fer-se forts a casa.

El Dreamland Gran Canària és el primer repte del MoraBanc Andorra a la jornada inaugural de la Lliga Endesa. Un conjunt molt treballat dirigit per Jaka Lakovic, amb una base de jugadors sòlida, sumada a l'arribada de fitxatges de qualitat i experiència en la competició. 

Tot i que els precedents siguin favorables al conjunt tricolor, amb 8 victòries en els darrers 11 partits, la temporada passada van ser els canaris els que es van emportar els dos enfrontaments. De fet, la derrota de la primera volta va suposar la vuitena consecutiva, sent un punt d'inflexió per als de Natxo Lezkano

Amb la lliçó apresa i amb la plantilla renovada amb jugadors de renom com Sekou Doumbouya, Kyle Kuric o Shannon Evans, els tricolors buscaran fer-se forts al Principat i aconseguir l'objectiu de la permanència al més aviat possible. 

El tècnic del MoraBanc comptarà amb tots els efectius amb l'excepció de Rafa Luz per lesió.

El partit començarà a tres quarts de nou del vespre i es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Resta d'equips

Pel que fa a la resta d'equips, la temporada comença amb el Reial Madrid buscant revalidar el títol de la temporada passada amb un equip que ha aconseguit mantenir els seus jugadors importants i amb 4 incorporacions que oferiran intensitat defensiva de la mà d'Usman Garuba i Serge Ibaka i talent ofensiu amb Andrés Feliz. Ho faran davant un nouvingut, el Leyma Corunya.

Tot i que els de Chus Mateo són clars favorits al títol, l'Unicaja de Màlaga ha tornat a demostrar que no posarà les coses fàcils, aconseguint el primer títol de la temporada. Els d'Ibon Navarro, amb un equip.

Informa: Héctor Aza

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.