Primera derrota del FC Andorra després d'un any

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després de més d'un any aquesta tarda el Futbol Club Andorra ha perdut la seva condició d'invicte com a local en caure per 2 gols a 3 davant el Mollet. Amb aquest resultat els catalans superen els tricolors a la classificació. L'equip d'Emili Vicente ha perdut solidesa defensiva i suma la segona derrota consecutiva a Primera Catalana.
Partit estrany avui a la Borda Mateu. L'Andorra, víctima de les baixes en les tres línies, s'ha vist les cares amb el Mollet, que arribava tercer just darrere els tricolors. Als 24 minuts errada de Ferran Pol que entrega la pilota en safata a Enric Masip, el davanter ha definit amb tranquil·litat per fer pujar el 0 a 1. L'ensurt només ha durat tres minuts. Falta lateral que serveix Sebas Gómez, remata un jugador andorrà però la pilota l'acaba introduint a la seva pròpia porteria Edgar Velasco. Abans del descans el Mollet s'ha tornat a avançar amb un altre gol estrany, aquesta vegada fruit d'un rebot, el gol és de Serrano.

L'Andorra no ha defallit i ja a la segona meitat Cristian tornava a empatar en una altra jugada plena de caramboles. Ha estat un partit amb poc futbol definit pels petits detalls. Els tricolors no han sabut definir en aquest contraatac conduït per Aleix Cisteró, en la següent acció, córner favorable al Mollet que remata a la xarxa Parra. Feia més d'un any que el Futbol Club Andorra no perdia al seu camp.

Deixant de banda els partits ajornats l'Andorra acumula quatre jornades sense conèixer la victòria.

Imatges: Sergi Linares