Primera derrota de pretemporada del FC Andorra contra el Lleida (1-2)

El FC Andorra va encaixar la primera derrota de la pretemporada contra el Lleida en el sisè Trofeu Emili Vicente al Nacional, per 1 a 2. L’estrena a casa se li va ennuegar a l’equip de Ferran Costa davant un Lleida força combatiu que va anar de menys a més.

Les coses van començar bé pels tricolors amb un gol d’Alex Calvo al minut 4 en un contracop que l’extrem cordovès va culminar en una acció individual.

A partir d’aquí, els de Costa van baixar el pistó i això van aprofitar-ho els de la Terra ferma empatant el marcador de penal poc abans del descans de penal amb una diana de Gené.

La segona meitat, el guió va anar del cantó dels visitants i Oier Olazábal va ser el clar protagonista amb un reguitzell d'aturades que van evitar que la diferència fos més àmplia. Tot i això, al minut 61 Unai Garcia va capgirar el marcador en una contra, 1 a 2.

L’entrada de canvis va permetre veure més ocasions dels tricolors, però la manca d’encert va privar els de Costa de l’empat. Al final, 1 a 2, i primera derrota de pretemporada de l’Andorra.