Primera victòria al Poliesportiu

El MoraBanc Andorra ha sumat aquesta tarda la tercera victòria a la Lliga Endesa aquesta temporada. Ho ha fet després de sumar el segon triomf consecutiu. A més, ha estat davant d'un rival de prestigi. MoraBanc Andorra 82 Unicaja Màlaga 79. Després de travessar una minicrisi ara l'equip sembla anar llançat i carregat de confiança.

En l'inici de partit, homenatge a Víctor Sada que avui ha disputat el partit 400 a l'ACB. Una xifra gens fàcil d'assolir. Un bon inici andorrà ha estat ràpidament contrarestat per Unicaja.

Els malaguenys venien de jugar divendres a l'Eurolliga. Els de Joan Plaza han assolit un avantatge d'11 punts a quatre minuts per arribar al descans. Abans d'exhaurir el segon quart hi ha hagut una tímida reacció andorrana per anar als vestidors amb un gestionable 33 a 38.

A la represa l'equip ha millorat en defensa. Com a Saragossa, David Navarro demostrava ser el més llest de la classe. Aquesta recuperació ha estat una jugada de cinc punts. Després de molts minuts el MoraBanc tornava a equilibrar el partit. 42 a 42. L'equip es posava al davant però un parcial de 0 a 7 de l' Unicaja ens tornava a posar en alerta. Ha estat una falsa alarma.

Al gran partit de Shermadini, Navarro, i un gran Daniel Clark s'hi han sumat altres jugadors en els minuts calents. Ha estat el cas de Schreiner i Stojanovski. L'Andorra encarava el darrer minut i mig amb cinc punts d'avantatge. Semblava que estava coll avall però un triple de Nedovic i uns cinc segons xiulats a Sada han tornat a posar en perill la victòria. Dos llançaments de Navarra han assegurat la pròrroga. L'Unicaja ha fallat el darrer llançament a la desesperada. 82 a 79, tercera victòria per als andorrans que van llançats.

Informa: Cesc Sanjuan Foto: Twitter BCA