Primeres sorpreses a l'Open Internacional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ahir al vespre es va tancar la tercera jornada de l'Open Internacional d'Escacs. A aquestes alçades es comencen a diferenciar els favorits de la resta. Amb tot, sempre hi ha lloc a la sorpresa. Ahir el cap de sèrie número 1 del torneig va cedir els primers punts després d'acabar la partida en taules.

Vladislav Tkachiev es va trobar ahir en mala posició des de l'obertura. El francès, cap de sèrie número 1 del torneig, no va tenir més remei que acceptar les taules. Això ha obert les portes als seus contrincants, en especial, el guanyador de l'any passat, el peruà Julio Granda, cap de sèrie número 2, i el veneçolà Eduardo Iturrizaga, quart favorit. Tots dos lideren la classificació amb 12 jugadors més.Julio Granada, gran mestre internacional: "S'intueix que la lluita serà molt ajustada. En alguns moments no pot anar a millor però a mesura que vas avançant les partides es tornen més difícils. A veure com responem ara davant aquests reptes." Eduardo Iturrizaga, gran mestre internacional: "Amb totes les ganes d'aconseguir el triomf aquí a Andorra. A lluitar. Hi ha jugadors molt forts però ho intentarem." Els primers andorrans els trobem en el lloc 47. Raül Garcia i Joan Fernández van guanyar ahir i sumen 2 punts a la classificació.Informa: Cesc Sanjuan Locució: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.