Pujol: "Crec que Kosovo és molt millor selecció del que diu la classificació"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció de futbol no es refia de Kosovo i és conscient que haurà d'oferir la millor versió si vol tornar a puntuar davant dels balcànics aquest dijous a la fase de classificació de l'Eurocopa.

Àlex Martínez, amb molèsties, ha caigut a última hora de la llista de Koldo Álvarez de Eulate. El seu lloc l'ocuparà Ot Remolins, que s'estrena en una convocatòria amb l'absoluta. Aquesta tarda també s'han entrenat al Nacional els joves Adri da Cunha, que entrarà en el lloc de Remolins al partit de diumenge a Romania, i Biel Borra, que substituiria Max Llovera a Romania en el cas que el central veiés demà una nova targeta groga.

El jugador Marc Pujol ha valorat que la classificació de Kosovo al grup és bastant enganyós. "Crec que és molt millor equip que els punts que porta. Tot i així, allà vam aconseguir treure un empat, però crec que serà un partit bastant diferent i el seleccionador també és nou. Segurament serà molt difícil".

Per la seva banda, el seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate, ha assegurat que "sabem que hi ha dificultat, sabem que recuperar molt a prop de la nostra àrea es fa molt més difícil per generar camp contrari, però no hem de deixar d'intentar-ho i sabem que tindrem el nostre moment dintre del partit i que aquest moment l'hem d'aprofitar".

Informa: Joan López
Imatges: Eric Escabias

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.