Punt final al somni europeu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra es va acomiadar de la Basketball Champions League després de caure derrotat a la segona ronda. El tècnic tricolor ja se centra en l'objectiu principal, la Lliga Endesa.

El MoraBanc Andorra posa el punt final al somni europeu després de perdre a la semifinal del grup 4 per 99 a 91 davant el Telekom Baskets Bonn en un mal partit dels homes de Natxo Lezkano.

Els alemanys van començar millor, amb més intensitat i una defensa que va impedir als tricolors entrar còmodes al partit. Tot i això, la diferència al final del primer quart només era de dos punts.

El segon quart va estar marcat per un recital ofensiu del base nord-americà Darius McGhee, que va estar imparable amb 37 punts. Tot i l'encert de Kyle Kuric, els tricolors van marxar al descans perdent d'11 i amb un segon quart per oblidar, on van encaixar 31 punts.

A la represa, els de Roel Moors van començar amb dos triples consecutius de Sam Griesel per posar els 17 de diferència.

La reacció del MoraBanc va arribar a través de la defensa i la intensitat, i a base de caràcter van aconseguir un parcial de 12 a 0 per tornar a entrar en el partit. Tot i els intents impulsats per Jerrick Harding i Chumi Ortega, els alemanys van recórrer al seu talent ofensiu i encert exterior per tancar el partit i deixar els de Lezkano fora de la Basketball Champions League.

Els tricolors debutaran aquesta temporada a la Lliga Endesa el proper dissabte 28 de setembre davant el Gran Canària al Principat.

Informa: Héctor Aza