Purito Rodríguez aconsegueix un diploma olímpic per la seva cinquena posició

Joaquim Rodríguez es va quedar a les portes d'aconseguir una medalla en la que pot ser la seva darrera competició com a ciclista professional.

El resident va acabar cinquè i va aconseguir el diploma olímpic en una prova, ciclisme en ruta, molt exigent i dura. Un recorregut total de 256,4 quilòmetres amb sortida i arribada al Fuerte de Copacabana. Purito va entrar a 22 segons del guanyador de la medalla d'or, el belga Van Avermaet. Els també residents Rui Costa i Dan Martin van acabar 10è i 13è, respectivament.

Informa: Ivan Álvarez