Queralt Riba guanya la Marató dels Cims i Robert Adran i Pere Riba comparteixen podi

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els primers podis andorrans en aquesta Andorra Ultra Trail han arribat a la cursa més multitudinària, la Marató dels Cims, de 42 quilòmetres i mig de recorregut amb 3.000 metres de desnivell positiu. 750 corredors han pres la sortida.

La Marató dels Cims és per a molts aficionats la primera prova de foc en el món de les curses de muntanya. I és també una de les sortides amb més ambient de l'Andorra Ultra Trail Vallnord.


Com en el cas de la Celestrail, el fort vent vent ha obligat a desviar el recorregut a partir de les 11. La primera posició ha estat per al corredor de Malgrat de Mar Roberto Garcia, amb 4 hores i 47 minuts, seguit de prop d'un altre català, Pol Bertran, de Ripoll, que ha travessat la línia d'arribada un minut més tard. La tercera posició ha estat també el primer podi andorrà d'aquesta edició, compartit pels ordinencs Robert Adran i Pere Riba.

A la mateixa cursa ha arribat la segona alegria de la jornada per als corredors de casa, amb la victòria de la resident Queralt Riba, amb la sisena posició absoluta i un registre de 5 hores, 20 minuts i 54 segons.

Amb dos podis consecutius a la Marató dels Cims, Riba es confirma com un dels valors més prometedors de les curses de muntanya.

Informa: Joan López
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.