Quino Colom torna a casa però amb la samarreta rival

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El partit que enfrontarà el MoraBanc Andorra aquest dissabte al Bilbao Basket tindrà tots els al·licients perquè el remodelat Poliesportiu presenti una entrada històrica. Per si el debut davant de l´afició no fos suficient, els aficionats podran veure en acció Quino Colom, tot i que amb la samarreta de l´equip rival.

Que Quino Colom és un dels millors assistents de l´ACB no és cap notícia, però si algú en tenia dubtes, accions com aquesta del partit entre el Bilbao Basket i el Fuenlabrada confirmen que el base andorrà ha començat molt inspirat la nova temporada amb els "Homes de negre". Colom va firmar al Bilbao Arena sis assistències, la tercera millor targeta de la jornada, i va anotar 7 punts en els gairebé 25 minuts que va ser a pista. Va acabar amb 19 de valoració, el segon amb més puntuació de l'equip, només per darrere del belga Axel Hervelle. Format al planter del Bàsquet Club Andorra, Colom viurà aquest dissabte un partit especial al remodelat Polieportiu. “És on em vaig criar. Segur que serà emotiu però ja estem acostumants a viure aquests tipus de partits. Espero sortir a tope a treballar per a l'equip i fer un bon partit com l'altre dia”. Quino Colom no serà l´única amenaça d´un Bilbao Basket que va obrir la lliga amb una victòria contundent, per 73 a 54. Amb una bona barreja de veterania i joventut, el quadre de Sito Alonso aspira a ser una de les revelacions de la temporada. Informa: joan López Imatges cedides per Bilbao-Basket

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.