Raúl Llona: "Defensivament tindrem una gran exigència"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La clara derrota del Barakaldo 0 a 3 contra el Zamora deixa la segona plaça en safata al FC Andorra, un inceintiu més per afrontar el partit d'avui contra el líder. Queden 30 jornades per davant. Amb tot, el partit d'aquest dissabte a la tarda contra la Cultural Leonesa pot ser clau en la lluita del FC Andorra per aconseguir acabar la lliga ocupant la primera plaça, l'única que dona l'ascens directe.

Els dos tècnics volen treure pressió al partit. Són tres punts més. La veritat és que malgrat l'estat embrionari del campionat el FC Andorra no es pot permetre deixar escapar més la Cultural Leonesa. El líder porta set triomfs i un empat en vuit partits. Compten els seus desplaçaments per victòries.

"Hem tingut sortides molt complicades com Arenterio, Unionistes i Zamora. L'equip ha donat el nivell, així que no ens hem de tornar bojos per aquesta mena de partits perquè al final no deixen de ser tres punts com la resta dels dies."

Raúl Llona, entrenador Cultural Leonesa

"La Cultu és un equip que té un futbol combinatiu que és important, amb jugadors que es relacionen molt bé amb la pilota, amb perfils diferents: és un equip que ha anat rotant."

Ferran Costa, entrenador del FC Andorra

Són dos equips que no tenen problemes a l'hora de canviar el dibuix. L'Andorra podria sortir amb línia de quatre o de cinc al darrere, mentre que la "Cultu" alterna amb un o dos davanters. L'equip que pugui portar el partit al seu terreny tindrà molt de guanyat. El xiulet inicial, a dos quarts de quatre de la tarda en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Pau Bonastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.