Rècord d'edat per a Tomàs Lomero al Festival Olímpic de la Joventut Europea

Tomàs Lomero ha fet el resultat més destacat de la delegació andorrana a la quarta jornada del Festival Olímpic de la Joventut Europea, que es disputa a la localitat hongaresa de Györ, amb un rècord de 16 anys a la prova dels 100 metres lliures, 55 segons i 54 centèsimes, que li ha donat la 50a posició de 62 participants. Patrick Pelegrina ha fet un temps de 57 segons i 27 centèsimes a la mateixa prova i ha acabat en 58a posició.

 

En atletisme, Carlota Màlaga ha acabat 17a i última a la prova dels 400 metres tanques, amb un temps d´un minut 13 segons i 62 centèsimes, lluny de la seva millor marca. 

A la competició de judo, Mikel Babi ha quedat eliminat en la primera ronda en el pes de menys de menys de 73 quilos davant del macedoni Edi Sherifovski, en la tècnica d´or, després d´acabar el combat en empat. 

Informa: Joan López 
Imatge: Comitè Olímpic Andorrà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.