Recta final per a Bartumeu Gabriel

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Irineu Esteve ha completat la segona jornada del Blink Festival de rollerski en quaranta-vuitena posició, a gairebé 5 minuts del vencedor, a la prova de 50 quilòmetres. Mentre, en esquí alpí, Bartumeu Gabriel continua recuperant-se en els terminis previstos.

Es va operar al febrer dels lligaments encreuats de la cama dreta i tornarà a posar-se els esquís a mitjans de setembre després de la bona evolució de la lesió. Anirà a Xile amb els companys, tot i que treballarà a un nivell inferior i espera estar al màxim per a les competicions de final de novembre.

"Les competicions més importants arriben a finals de novembre i ja hauré complert quasi deu mesos de postoperatori, vaig molt bé de 'timing' així que igual començo a competir com els meus companys. Potser començar a Ushuaia no podré, però les coses més importants com la Copa d'Europa, molt probablement les pugui fer des del principi".

Bartumeu Gabriel, esquiador FAE

Coincideix amb l'esquiador el fisioterapeuta de la federació, Pol Ferrer, que reconeix que Gabriel "està rodat, també perquè és el seu segon genoll, es coneix molt bé el cos i està fent una evolució brutal".

Informa: Sergi Cano

Imatges cedides: FAE 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.