Recuperar el to defensiu per tornar a puntuar contra Bielorússia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La fase de classificació per a l'Eurocopa arriba a la recta final i Andorra vol tornar a puntuar contra Bielorússia. La selecció va patir en la darrera finestra amb 7 gols en contra en dos partits i ara busca recuperar la solidesa defensiva, però això no serà senzill perquè els bielorussos arriben en fase ascendent després d'empatar contra Suïssa i Romania.

El partit es disputarà aquesta tarda de dissabte en el penúltim partit de la fase de classificació per a l'Eurocopa. El seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate, alerta del bon moment de joc dels de Bielorússia. "Són capaços de marcar 3 gols a Suïssa, que és la selecció més forta d'aquest grup i és una cosa a tenir en compte. Crec que és una selecció que ha anat creixent i que intentarà posar-nos-ho molt complicat".

L'empat contra ells al Nacional de fa dos mesos queda molt enrere i els tricolors esperen una selecció molt diferent. Així ho creu Marc Pujol, que afirma que no s'han de fixar gaire en el partit d'anada. "Sí que és veritat que vam quedar 0 a 0, però la sensació va ser de sorpresa positiva d'un equip que juga molt i molt bé. Estan en una dinàmica molt positiva des que tenen el nou entrenador".

Ian Oliveira i Ot Remolins són les principals novetats a la convocatòria i podrien disposar dels primers minuts en partit oficial. El xiulet inicial arribarà a les sis de la tarda a l'Szusza Ferenc Stadion de Budapest a porta tancada.

Derrota de la sub-19 a Escòcia

La selecció de futbol sub-19 ha perdut aquest matí de dissabte, 3 a 1, contra Escòcia el segon partit del Preeuropeu

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: FAF

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.