Reportatge: la rivalitat entre el Barça i el Madrid arriba també al golf

Aquest matí, Barça i Madrid s'han vist les cares sobre la gespa en territori andorrà. En aquest cas, però, han estat els veterans d'un i altre equip que s'han enfrontat en un torneig de golf a Soldeu. El resultat no té importància, però cap no ha amagat la seva rivalitat sana.

Aquest matí s'ha jugat un Barça-Madrid a Andorra, però de golf. Al derbi s'hi han vist exjugadors de diferents seccions, com el bàsquet. Hi hi havia Ferran Martínez, Joe Arlaukas o l'ex del Festina José Luis Llorente. També hi havia exfutbolistes, com Carlos Alonso 'Santillana', 'Pichi' Alonso, José Ramón Alexanco o l'exjugador del Barça i també actor Pep Munné.

Munné diu ser "molt competitiu" però destaca del golf que "és un esport en què jugues contra tu mateix, no jugues contra ningú i no és qüestió de guanyar o perdre". La resta no es mostren tan permisius amb el rival. L'exjugador del Reial Madrid Enrique Magdaleno assegura que "els han ensenyat sempre a guanyar" i confessa que el seu esperit competitiu arriba tan lluny que quan la seva filla era petita ell "feia trampes al parxís". Paco Martínez, exjugador de l'FC Barcelona, explica que ha crescut i s'ha format "amb la intenció de guanyar" i que "això de participar, res". En la mateixa línia s'expressa l'exjugador del Reial Madrid, Isidro Sanjosé, per a qui "guanyar en principi és secundari fins que sortim al camp". Alexanko i Santillana coincideixen que "la competició i la rivalitat continuen existint també en el golf" i fins i tot si juguen "a les caniques".

Lluny del que passa sobre la gespa del futbol, aquest matí, sobre la de golf, ha regnat un ambient de germanor entre exjugadors que fa molt de temps eren rivals, però que ara mantenen una relació d'amistat.

Informa: Xavi Bonet    Imatge: Robert Querol

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.