Riba i Gómez vencen al Trial 2 Dies d'Arinsal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Marc Riba i Sandra Gómez han estat els vencedors del Trial 2 Dies d´Arinsal. La prova organitzada pel Moto Club Arinsal s´ha tancat després de dues jornades amb molta participació i un traçat molt renovat, que ha agradat força.
La segona jornada del Trial d´Arinsal s´ha completat amb 7 zones diferents del primer dia, que també han agradat força als participants. Marc Riba s´ha imposat en categoria masculina amb 25 peus en total, per davant de Julián Montalvo, que n´ha sumat 27. La primera posició a la classificació femenina ha estat per a Sandra Gómez, amb 89 peus. Tot i tenir només 10 anys, l´andorrana Laia Pi ha completat el circuit groc.

L´aposta per la renovació de la nova junta del Moto Club Arinsal ha estat un èxit i la junta vol mantenir la mateixa línia a les properes edicions.

Tot i que no es descarta superar els 250 participants d´enguany, el Trial Dos Dies d´Arinsal té clar que vol seguir sent el trial més popular.

Informa: Joan López Imatges: Joan López / Ariadna Comas
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.