El River presenta a David Navarro

Ahir, Shaun Green es va presentar i, aquesta tarda, ha estat el torn de David Navarro. Segurament, les dues adquisicions del River que han aixecat més expectació. El primer, per les actuacions contra el River i, David Navarro, el darrer fitxatge, per l'etiqueta de jugador ACB.

Fet a la pedrera del Manresa, aquest jugador catala, de trenta anys i 1 metre i 91 centímetres d'alçada, arriba a Andorra després d'haver-se convertit en un jugador important a la millor lliga d'Europa. Deixar l'ACB és fer un pas enrere per fer-ne dos endavant, amb un projecte en que creu cegament. Navarro ha assegurat que mira el millor per ell i que l'interessa "ser important a l'equip, poder participar i aconseguir metes". Les condicions físiques i tecniques el converteixen en jugador especial. A Navarro li agrada el basquet a gran velocitat. La polivalencia d'aquest escorta el pot convertir en el comodí de Joan Penarroya al servei de l'equip. Ha destacat que pot" fer una mica de tot" i que on se sent comode és "en les transicions i amb el camp obert" Quan encara era un adolescent, va compartir entrenaments al Manresa amb un Joan Penarroya, que llavors jugava a l'ACB. Ara, altre cop junts, ho volen tornar a aconseguir. Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Sergi Pla

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.