El River presenta a Sánchez, Martí i Asier

El Bàsquet Club River Andorra continua els entrenaments a l'espera de l'arribada de Shaun Green i els dos darrers fitxatges. Aquesta tarda s'han presentat tres de les incorporacions d'aquesta temporada. El base Eric Sánchez, l'aler Asier Zengotitavengoa i el pivot, Gerber Martí.

Són tres jugadors molt diferents que s'han unit per fer més gran el River. Per la seva experiència i qualitat, un dels que tindrà més pressió serà Eric Sánchez. L'andalús ha de fer oblidar Dani Pérez.

Sánchez ha assegurat en roda de premsa que "tots sabem que Dani és un gran jugador i jo intentaré fer el que pugui, si es compara no passa res". 

Asier Zengotitabengoa és un canoner; un anotador de garanties que ha rebutjat ofertes de l'ACB per venir a Andorra. Diu que per qualsevol jugador es atractiu jugar a l'ACB "però no ho és tot i un projecte ambiciós com és aquest atrau molt a un jugador, en el meu cas ha estat així".

Avui s'ha incorporat al grup Thomas Schreiner, que era amb la selecció austríaca. Als despatxos, el club continua esperant la millor opció per cobrir les plaça de pivot i d'escorta. El Director general del Bàsquet Club River Andorra, Francesc Solana, ha explicat que "estem esperant els descartes de la lliga ACB i jugadors que estan dubtant d'algunes ofertes" i que s'ajusten al perfil que busca el BC River Andorra.

Shaun Green arribarà diumenge. El nord-americà passarà la revisió medica dilluns al matí per entrenar-se el mateix dia a la tarda.

Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Lluís Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.