El River presenta a Shaun Green

Aquest matí s'ha entrenat amb l´equip i aquesta tarda Shaun Green s'ha presentat oficialment com a jugador del River Andorra. El nord-america arriba amb l´etiqueta de gran tirador. Amb tot, Joan Penarroya també vol aprofitar-ne l'alçada i l'envergadura a la pintura.

Green, de 26 anys i 2 metres i 3 centímetres d´alçada, ha signat per una temporada. Fins ara, ha estat una autentica bestia negra per al River amb la samarreta del Mallorca i, l´any passat, amb la de l´Alacant. Penarroya ja feia un parell de temporades que li anava al darrera. El ja jugador del Basquet Club Andorra ha explicat en roda de premsa que els seus agents li van recomanar altres opcions els útlims dos anys "pero aquest any estava il.lusionat per l' interes de l'Andorra i aixo era una gran oportunitat per a mi". Ha afegit que coneix alguns dels jugadors de l'any passat "he jugat contra l'entrenador algunes vegades, sembla que tot encaixa per fer una bona temporada. És excitant". Shaun Green s´ha fet un nom al basquet espanyol per la faceta de gran tirador. Amb tot, Penarroya ja ha manifestat la intenció d´explotar altres facetes del nord-america sota la cistella. Green accepta el repte. Assegura que intenta millorar cada any "agafant més rebots o jugant millor en defensa" i afegeix "el que se'm dóna bé i pel que sóc conegut és com a tirador". Nascut a Salt Lake City, per Green, venir a Andorra ha estat com tornar a casa. Esperem que sigui per molts anys. Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Sergi Pla

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.