Robert Alomà no pot amb el líder de l'Open Internacional d'Escacs, Julio Granda

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dimecres els escacs han estat protagonistes de la informació esportiva per partida doble. D´una banda, el jugador de la Federació andorrana, Robert Alomà, no ha pogut superar al líder del torneig, Julio Granda, en la penúltima jornada. De l´altra, la ministra d´Esports i el secretari d´Estat d'Esports han rebut a la delegació que representarà a Andorra a l'Olimpíada de Bakú, a l´Azerbaidjan.

No ha pogut ser, Robert Alomà ha perdut aquest dimecres davant el líder i gran favorit al triomf a l'Open Internacional d'Escacs, Julio Granda. El jugador de la Federació andorrana ha perdut en un duel molt igualat davant el gran mestre internacional. En la darrera jornada d'aquest dijous, Alomà lluitarà per la tercera plaça. El títol sembla cosa de dos entre els peruans Julio Granda i Jorge Cori.

Paral·lelament, el Govern ha rebut a la delegació que representarà a Andorra als Jocs Olímpics de Bakú el mes de setembre i que han estat animats pel secretari d'Estat d'Esport, Jordi Beal. Amb la incorporació de Robert Alomà, els tricolors volen seguir creixent en una cita de gran magnitud.

Francesc Rechi, president de la FEVA, creu que deixar 80 o 90 països per darrere, com han fet últimament, és una molt bona actuació i que passar per sobre del 50% seria "espectacular".

La Olimpíada de Bakú es disputarà entre l´1 i el 14 de setembre.

Informa: Cesc Sanjuan Imatges: Marta Paixà Locució: Jordi Lorente

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.