Roger Puig: "L'objectiu és el top-5 i acostar-nos el més possible al podi"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Roger Puig enceta la segona part de la temporada amb l'objectiu de ser al top-5 en les proves de la Copa del Món. L'esquiador paralpí s'ha hagut d'adaptar en un temps rècord a un canvi de normativa que l'obliga a esquiar amb un sol bastó.

Puig, de 26 anys, ha explicat que competir amb un sol pal el penalitza molt en les sortides i també en els revolts. Pel que fa a les disciplines, l'ha perjudicat més a les proves de velocitat i no ho està acusant tant en la modalitat d'eslàlom.

Tot i el canvi de normativa, que va conèixer l'1 de novembre passat, s'ha mostrat molt competitiu a les primeres cites de la Copa del Món, amb un 10è lloc a Suïssa en descens i un vuitè en supergegant a Àustria com a resultats més destacats. 

Després dels darrers entrenaments a Andorra, el pròxim dia 13 viatjarà a Suïssa per disputar les properes cites del circuit mundial a Veysonnaz.  

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.