Roger Puig tanca una gran temporada i ja pensa en nous reptes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Roger Puig és un dels joves valors amb més projecció de la Federació d'Esports Adaptats (FADEA). Acaba de tancar una gran temporada i ja comença a pensar en fites tan il·lusionants com el Mundial de l´any vinent o els Jocs Paralímpics, que tindran lloc el 2018 a Corea del Sud.

Ha acabat la temporada blanca, però no el treball físic per a Roger Puig. El jove esquiador de 18 anys ha tancat el seu millor any a la FADEA, amb diversos top-10 als Nacionals de França i Suïssa, un tercer lloc en eslàlom a la Copa d´Europa celebrada a Espot i un desè a les finals disputades a Suïssa, com a resultats més destacats. "He entrenat menys que l'any passat perquè estic molt ocupat amb els estudis, però estic molt content i, fins i tot, sorprès amb els resultats, sobretot amb el tercer lloc a Espot", afirma. 

Puig comença a recollir els fruits a molt de treball i sacrifici. Un camí que va començar ara fa més de quatre anys, quan un greu accident mentre disputava una competició d´esquí el va obligar a començar de zero. L´hemiplegia que pateix al costat dret del cos no l´impedeix continuar practicant la seva gran passió. Explica que "quan vaig començar amb l'esquí adaptat em costava una mica i tampoc ho acabava de veure però he anat millorant molt i recuperant la tècnica que tenia abans de l'accident" 

23è aquest any al rànquing final de la Copa d´Europa en eslàlom, el jove esquiador ja s´il·lusiona amb les cites més importants. "Em fa molta il·lusió participar als Jocs i als Mundials", diu afegint que "s'ha de ser realista i aniré allà a agafar experiència i intentar-ho fer el millor possible". "Apuntaré als propers Jocs Olímpics", assegura decidit.

Amb tot just 18 anys, el Roger té tot el temps del seu costat per continuar progressant i somiant.

Informa: Joan López Imatges: Meri Bellosta Imatges cedides: Play & Train

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.