Rubén Bover vol que el FC Andorra continuï en la bona línia a casa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El FC Andorra és un dels sis equips que ha començat la lliga amb victòria. Els tricolors volen fer bo els tres punts de Butarque aquest divendres a casa contra el Cartagena.

Primera jornada i primer conflicte amb el calendari. El FC Andorra va jugar diumenge el darrer partit de la jornada i obriran la segona jornada el divendres al Nacional contra el Cartagena.

Per aprofitar el dia d'avui, l'equip ha decidit fer un entrenament aquest dilluns al matí a la ciutat esportiva del Leganés. El jugador del FC Andorra, Rubén Bover, creu que no han de posar excuses. "És el que hi ha. Cap a casa i el viatge sempre sap millor amb una victòria".

En aquest sentit, recorda que l'any passat "vam jugar 4 partits seguits fora". Per aquest motiu, és conscient que enguany es positiu "que el segon partit ja és a casa. Hem d'intentar mantenir aquest resultat amb un bon partit a casa i ens serviria per continuar creixent. Hem fet un grup genial i volem continuar així".

Rubén Bover va ser diumenge el golejador i un dels millors sobre el terreny de joc juntament amb l'altre interior, Iván Gil. Després d'entrenar, l'equip arribarà aquesta nit de dilluns a Andorra i tindrà tres dies per preparar el duel contra el Cartagena d'Hector Hevel. Els murcians van perdre a casa en la primera jornada contra l'Eldenc.

Informa i imatges: Cesc Sanjuan

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.