Sada es manté incert per a aquest dissabte

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra ja prepara el proper compromís a la lliga Endesa, aquest dissabte contra l'Herbalife Gran Canària al Poliesportiu. Avui el tècnic, Joan Peñarroya, ha repassat l´actualitat de l'equip. Toca treure lliçons de la derrota de diumenge a Manresa, mentre es continua pendent de la recuperació de Víctor Sada.

Tres qüestions centraven l´interès de la roda de premsa oferta aquest matí per Joan Peñarroya. La primera, per què l´equip es va enfonsar en el darrer quart diumenge al Nou Congost de Manresa, amb un parcial de 31 a 18, que va costar la derrota contra la Bruixa d´Or.

Avui l´equip ha tornat a la feina i ho ha fet molt pendent de l´evolució de Víctor Sada. No hi ha notícies i s´haurà de seguir esperant com respon el base al tractament per la ciàtica. Toca pensar en el proper rival, l´Herbalife Gran Canària, un equip que aspira a estar entre els sis primers de l´ACB i que arribarà al Poliesportiu amb una situació enganyosa a la taula.

Amb el concurs incert de Sada i davant un rival de tanta entitat, el suport del públic serà més important que mai per intentar decantar la balança.

Informa: Joan López      Imatge: Josep M. Garcia

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.